Miért van pánikrohamom Pesten ahol sok ember jön szembe az utcán?
Kb egy hónapja van pánikrohamom.
Pesten ahol sok ember jön felém az utcán, hirtelen nagyon befeszülök,stresszelek,szorongok,mert érzem hogy elkezdtem izgulni és ez miatt nem természetes fejet vágok,hanem ultra frusztráltat. van aki csak nevet,van aki elborzad rajtam.
Ilyen ez előtt soha nem volt velem,hogy nem vagyok természetes fényes nappal az utcán hanem szorongok mint egy idióta,kitágult pupillával nézem az emberek reakcióját akik azt sem tudják mi a bajom csak elborzadnak,nem tudják mi van.
Be vallom őszintén, és nem vagyok erre büszke,hogy október óta a szórakozóhelyeken nem csak alkoholt szoktam fogyasztani,és volt pár olyan buli ami reggel8 ig tartott,és mikor onnan jöttünk haza úgymond szét ütve minden egyes ember elborzadt attól a fejtől amin látták ez nem csak alkoholt ivott. Valószínű hogy ebből jön ez a szorongás józanul fényes nappal az utcán,hogy befeszülök mert bennem maradt az mikor úgy elborzadtak rajtam.
Hülye nem vagyok,most már csak alkoholt iszok mint minden normális ember kb 2 hete de ez a frusztráció még nem akar megszűnni.
Társaságban nincs ilyen,hanem ha dolgom van a belvárosban és jönnek mennek az emberek velem szemben az utcán majdnem mindenki nevet vagy meglepődik hogy ennek mi lehet a baja.
Véleménye valakinek?
Maga a kérdés:
Hogyan lehetne megszüntetni ezt a frusztrációt gyógyszerek nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!