Mi lehetett ez a szer amit beszedtem?
Fehér por volt. 2500 ft kiskanálnyi adag. Kb.
Tobb csikot felszivtam. Mondhatni szinte en az egészet.. semmi bajom nem volt. Ittam elotte mar meg kozben is. Masnap viszont rosszullet. Hanyas nehezlegzes gyors szivveres. Azt hittem meghalok. Haza kellett jonnom a melobol. Ez volt hetfon mert vasarnap szivtam a cuccot. Azota ma mult el a roeszul let. Ma is ment a hasam. Tegnap is hanytam meg 1 falatot se tudtam megenni. Pohar viz kijott .. fekve jo volt. Ha felalltam egybol alig kaptam levegőt is. Azt hittem meghalok. Azon jart a fejem mi lesz a szeretteimmel ha megtudjak bele haltam valamibe. :( rossz volt. 5 napja nem ettem rendesen mert kihanytam allandoan. Ma ittam 2 liter tejet es elmult a hanyas de a hasam megy... tegnap veres volt a vizeletem is . Mitol lehettem ennyire rosszul? Soha nem probaltam ilyen dolgokat 1x sem. Ez az elso 22L
Talan valami speed, metamfetamin (vagy annak egy változata a kristály), én se ertek hozzá, sose próbáltam, csupán szemem láttára ezeket a dolgokat próbálták és 1-2 tünet egyezik azokéval.
De őszintén én se tudom, csak próbálok valami kiindulási alapot adni neked.
Azért érdekes vagy, mert itt akarod meg tudni hogy mi volt az a szar valami. Totózhatnak itt, de neked jobban kellene tudni.
Meg aztán azért vetted meg, azért szivtad fel hogy ilyen hatása legyen.
Nehogy azt mondd hogy te aztán nem tudtad hogy mi lesz a vége.
Bocs!! de téged is elkapott a BIRKA szindróma.
Ha más csinálja akkor te is.
Legyen az előtted hogy most nem haltál meg, de bármikor lehet az is.
És az ilyeneknek is egy szavazati joga van...
Az sem tudja mi az és még fizet is érte. Gyere, nálam maradt építési törmelék, abból reszelek neked port, 500-ért megkapod, valószínű még egészségesebb is, mint amit te kaptál. Ostoba.
Bárminek nevezhettek. Lehetek ostoba meg akármi. Ez igaz.
Társaság vette. En soha nem drogoztam. Mondták mi volt de senkinek nem lett ilyen baja mint nekem. Ezert érdekelt hatha volt ilyen valakinek.
Mindenesetre első es utolso volt ez. Nem kell leharapni a fejem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!