Teljesen ki vagyok otletek mivel dobjam fel a kedvem?
Figyelt kérdés
Na szóval már nyolcadikos korom óta van ez az egész akkor vagdostam magam mert problemaim voltak,utana par evig semmi most meg nagyon mely pontra kerultem szóval meg egettem magam (cigivel) hogy le vezessem a problemaimat (magany ilyesmik). Ugy erzem hogy mindenkinek csak orok masodik vagyok mindenkinek. Semmiben nem talalom a boldogsagot, eletkedvem a béka segge alatt van kb. A baratnom is hanyagol mar 2hete es elegge szarul esik,ugy erzem hogy ki akar kerulni mindig en keresem ot o nem keres engem ma is elegge furcsa volt. Szoval ha meg egetem magam akkor az ugyan olyan mint ha vagdosnam magam? 19/F2018. máj. 20. 00:08
11/12 anonim válasza:
Jesszus, napok utan? En max akkor nem irok vissza a baratomnak ha epp dolgom van, azis csak par ora. Nincs olyan nap hogy ne beszelnenk, ha raerek szinte mindig irok neki. Nem normalis amit a baratnod csinal, sztem dobd ki a fenebe.
12/12 A kérdező kommentje:
11/11es valasszoló köszi a választ. Szerintem hagyom a francba.. majd rá jön magától mit veszitett :)
2018. máj. 20. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!