Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom mi van velem, mit...

Nem tudom mi van velem, mit csináljak? 18/L

Figyelt kérdés
Egy ideje már nagyon nehezen élem meg a mindennapokat. Nem tudok normálisan koncentrálni semmire, leromlottak a jegyeim, egyre többet vagyok beteg. A barátaimmal ápolom a kapcsolatot, de úgy érzem egyik sem őszinte, és teljesen nem támaszkodhatok senkire. Nagyon szeretethiányos vagyok, nem érzem azt, hogy megkapom azt a törődést, amire vágyom. Nem látom szinte értelmét az egész életemnek, miközben pontosan tudom, hogy nem lenne semmi okom panaszkodni, mivel nagyon jó családom van, nincs hiányunk semmiben! Ilyenkor mindig olyan rosszul érzem magam, mivel tisztában vagyok azzal, hogy vannak akik sokkal rosszabb helyzetben vannak..de egyszerűen már elvesztettem az életkedvem, nincs célom és motivációm se...elvagyok a saját kis világomban, és elmúlik felettem az idő...Nem tudom mit tegyek, mert így már nem bírom tovább. Kérlek segítsetek.

2018. máj. 14. 09:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Énis így vagyok sajnos. Szintén 18 éves srác vagyok.

Viszonylag sikeres,mégis valahogy boldogtalan,a barátaim csak a hírnevem miatt vannak velem,komolyabb beszélgetésekre vagy ha én szeretnék kérni tőlük valamit arra alkalmatlanok. Ezért nagyon magányos is vagyok.

Ha szeretnél kicsit beszélni valakinek erről,nekem írhatsz :)

2018. máj. 14. 09:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Bár én elég elvont művészlélek vagyok mindenki szerint. Lehet nálad is az a gond hogy egyszerűen nehéz megérteni a gondolataidat?
2018. máj. 14. 09:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Én is sokszor érzem magam magányosnak. Én nem nevezném magam művészléleknek, habár nekem is támadnak sokszor elvont gondolataim, amiket mások nem értenek meg, szóval e részről talán igazad lehet! :)
2018. máj. 14. 09:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég gyanús, hogy kezdődő depi. Én felkeresnék egy pszichológust, mert nem lehet mindent úgy kezelni hogy múló tinibetegség.
2018. máj. 18. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!