1 mg rivotril mennyi idō alatt ürül ki a szervezetbōl?
Figyelt kérdés
2018. máj. 10. 11:34
2/5 anonim válasza:
Én epilepszia miatt szedtem rivotrilt, 0.5mg reggel délben este.. Ha így nézem szerintem 6 óra kell neki.különben kiürülés után rohamok jöttek volna.
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem,egyszerre történō bevétel esetén...
2018. máj. 10. 14:26
4/5 anonim válasza:
Jóval később ürül ki.1 mg rivotril szinte egész nap hat,tehát biztos,hogy ott van még a szervezetben.Nem vagyok szakértő,de én úgy tapasztaltam,hogy egész nap ott van a szervezetben,sőt egy minimális még másnap is.
5/5 anonim válasza:
Felezési idővel számolva.. mit tekintesz kiürülésnek? Hogy a véredben levő mennyiség már szubdozis? Nálad mennyi a kuszobdozis? Jól van, rendben, 48 óra alatt 0,25mg marad belőle csak, az meg fejthetne ki hatast, így Idának biztosra csak ennek felet mondanám. Ebben az esetben 72 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!