Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak hogy ne sírjam...

Mit csináljak hogy ne sírjam el magam olyan könnyen?

Figyelt kérdés
Nyilvános helyen nem szoktam, vagy csak nagyon ritkán, de akkor annak tényleg oka van. Viszont itthon vagy a barátoméknál, ha rossz kedvem van, van hogy semmiségen elsírom magam, vagy pl vitatkozás közben is. Hozzám közelálló emberek nagyon könnyen meg tudnak bántani. Így meg elég gyerekesnek tűnök.
2018. máj. 9. 14:11
 1/2 A kérdező kommentje:
Valami olyan megoldást keresek, hogy amikor már érzem, hogy sírhatnékom van, akkor mit csináljak?
2018. máj. 9. 14:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Sok javulás nem várható :D de valamelyest az segít, ha gyorsan tovább gondolok vagy mondok vagy csinálok valamit, és nem hagyom, hogy elmerüljek az önsajnálatban, nem kezdem el újra és újragondolni a szituációt, ami számomra fájdalmas volt, hanem elterelem a figyelmemet. Ez viszont csak tüneti kezelés. Meg kellene találni a gyökerét (nekem pszichológus segítségével sikerült, nem emiatt mentem, de ha már ott voltam...) Valószínűleg neked is valami gyerekkori "trauma" (nem feltétlen kell durva dologra gondolni)
2018. máj. 9. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!