Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kár lenne kihagyni a tudatos...

Kár lenne kihagyni a tudatos álmodást?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan rettegek az alvási paralízistől,ezért abbahagytam a tudatos álom gyakorlását.Tényleg olyan rémisztő?

Hogy kerülhetem el,úgy hogy mégis tudatosan álmodok?Kár lenne kihagyni emiaat?

Nektek milyen élményeitek vannak mind álom mind paralízis terén?

2018. máj. 6. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Én mondjuk nem szoktam gyakorolni, ennek ellenére elég sokszor megy a tudatos álmodás. Ennek ellenére egész életemben csak 1x volt paralízisem, de az is több mint 10 éve és nem is volt olyan para, mint ahogyan sokszor leírják.

Szóval csak emiatt ne add fel.

2018. máj. 6. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Én régebben nagyon sokat gyakoroltam és egyszer fordult elő csak a paralízis. Semmi komoly dolog nem történt. Én a helyedben nem hagynám, mert nagyon jó dolog!:D
2018. máj. 6. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egyénfüggő, van akinek sokkal rosszabb, van akinek egyáltalán nincs (pl nekem, bár én nem is szoktam gyakorolni).

Attis videóját láttad erről? (Tanulom magam csatorna, tudatos álmodás)

Egyébként, ha érdekel elmesélem, nekem egyszer volt egy ilyen tudatos álmom és hát, elég durva volt :O

Az a lényeg hogy menekültem és aztán elbújtam valahol, de utolértek. Aki üldözött, látott engem de egy üvegablak választott el minket. Én tudtam, hogy be tud jönni, de az kicsit tovább tart és addig el tudnék menekülni. Viszont rájöttem, hogy valószínűleg tud teleportálni mert ez egy álom és itt lehetséges az ilyen. Akkor rájöttem hogy ez egy tudatos álom és az történik amit én akarok, így elértem hogy megölje magát. És tényleg, ott előhúzott egy kést és öngyilkos lett.

Nem igazán értem hogy miért pont ezt csináltam, de végülis félig aludtam.

Fura volt.

2018. máj. 17. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan hogy sikerült, pedig sosem gyakoroltam ilyesmit, viszont az elég jó volt hogy én irányíthattam.

Életemben egyszer volt paralízisem na nekem elég durva volt.. Nem azért hogy megijesszelek vele, én nem tudtam megmozdulni, zúgást hallottam, meg az álmomból megmaradt hangokat, és nem tudtam levenni a szemem az ajtóról. Tudtam hogy ez paralízis, mert olvastam már róla, reménykedtem hogy ne lássak semmi rosszat. Elkezdtem mozgatni a kisujjam, mert az ilyenkor jó módszer és így sikerült kijönnöm belőle:D a szívem majd' kiugrott huh kellemetlen dolog.

.

2018. máj. 17. 19:53
 5/7 anonim válasza:
Elvileg úgy ki tudsz kerülni, ha rendellenesen lélegzel, pislogsz
2018. júl. 21. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nemnagyon lehet elkerülni. nekem rengetegszer van és volt is már :s néhány alkalommal volt hogy egy éjjel leforgása alatt legalább nyolcszor volt :D Amugy nem hat semmi rá nekem legalábbis nem bárhogy próbálkozok felkelni levegőt meg amugysem kapok nagyon olyankor szóval ha még mellette visszafognám lehet megis fulladnék :D Elvileg az a teória a tudatos álomhoz hogy olyankor kell "megalapozni" miröl akarsz álmodni és hagyni hogy úgymond átjárja a tested ez a paralízis. de én nem merem mert tul kellemetlen :))))
2018. okt. 26. 20:36
 7/7 anonim válasza:

Megelőzés: próbálj kialakítani egy rendszert az alvásodban, ne gondolj rá, nem kell annyira félni, mert ha sokat gondolsz rá akkor lehet hogy pont amijatt lesz az alvási paralízised.

"kibújás" belőle: próbálj egy kicsit megmozduli, majd ha sikerül próbáld meg fölkpacsolni a villanyt, ha nem is tudsz kimászni belőle legalább megnyuktat. Ha nem sikerül mozognod pislogj szabálytalanul vagy próbálj kicsit nyöszörögni hogy felhívd a figyelmét valakinek, hogy valami nem oké.

Utána: ha sokat történik meg veled akkor fordulj orvoshoz.

2019. márc. 6. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!