Ezek minek a tünetei? (lent)
hallucinálás,álmatlanság,helytelenül kimutatott érzelmek,szavak nehéz megkülönböztetése(pl.:eztmondja és fel se tűnik neki:nincs segítségem szükségre.),semmiből semmi "lefagy""elbambul",evési rohamok(nem fogy).
A bátyámról lenne szó.
Ha valki bizalmasabb onfók is érdeklik kérdezzen privibe.Ja meg azt kifelejtettem,hogy azthiszi bármit megtehet,mert ez úgyis csak álom(az életére gondol).Szüleinknek még nem szóltam.Retteg a "dilidokik"_tól.Ha meglát egyet rezeg a lába.
Nem értek ehez.Persze tudom itt csak tippelhettek max,de legalább utána tudnék a dolgoknak keresni.Most is próbáltam,de inkább nem diagnosztizálok csaknúgy.Persze mindenképp szólok a szüleinknek.
Ha valki ért ehez légyszíves írjon.Eskü bezöldezem mindegyik értelmes választ.
Előre leszögezem,olyanokat ne írjon senki,hogy csak trollkodok!!!
Annyi időm nincs,hogy ilyennel "trollkodjak".
Köszönöm előre mindenkinek aki segít.
Hangokat hall(akik utásítgatják),
Úgy féléve kezdődött.Csak most vettem észre.Nagyon jól álcázta.
Elmontam a szüleinkenek.
Nagyon rosszul reagáltak.Sokkot kaptak.
Jövő héten megyünk a pszichológushoz.
A tesóm teljesen sokkba van.Kiráz a hideg ha ránézek.Rezeg,szóval teljesen sokk.
Ez valami fóbia?Azt monta,hogy mindent tagadni fog.Mit csináljak?
Köszönök minden segítő választ.
Most már hozzám se szól,de az érdekében tettem.Pszichológushoz jár.Beutalták pszichiátriaára,mert mindent tagad.
No mindegy.Mindent megfogok tenni,hogy mindent megtudjon a doki.Az ő érdekében teszem.Jhajj...ha tudná mennyit aggódok érte...
Ha ekkora a baj, akkor sajnos természetes, hogy tagadja és nem ismeri el, hogy probléma van vele. Ez is tipikus pszichotikus tünet. Azonnal meg kellene kezdeni a gyógyszeres kezelést. Az orvos nem csak őt fogja kikérdezni, hanem titeket, a családot is.
Biztosan nagyon aggódsz, de a lehető legjobban cselekedtél, amikor elmondtad a szüleiteknek. Hány éves a testvéred? Ha szeretnél, nyugodtan írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!