Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet ez a melegtől?

Lehet ez a melegtől?

Figyelt kérdés

Az éjszaka elég rosszul éreztem magam, nagyon gyorsan dobogott a szívem, meg egy egész kicsit légszomjam is volt. Előtte horrorfilmet néztem. "Mentő körülmény" még, hogy szóbelire készülök, eléggé idegesít, hogy ilyen hőségben nehezen lehet tanulni, meg feleléskor is nagyon meleg lesz. Stresszesebb időszakban a hajam is jobban hullik, most is ez van. Tudom kezelni ezt a helyzetet, de robot nem vagyok, a maximumot akarom kihozni magamból.

Szóval a melegtől is lehetett ez a rossz éjszaka és a szóbelitől való félelem is közrejátszhat?

(írásbeli majdnem kitűnő, szorgalmas voltam, komolyan veszem).

2010. jún. 13. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy az összes körülmény-előzmény okozhatta a rossz éjszakát. Próbálj kicsit lazítani, többször lezuhanyozni nap közben, nehogy valami bajhoz vezessen az egész. Jobbulást, és drukkolok a szóbelidre!!!
2010. jún. 13. 13:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Csak egyszer lenne vége...

Lazítok egy nagyon kicsit, pl. lehet, hogy elviszem a kutyát sétálni. Lehet, hogy az jó lesz.

2010. jún. 13. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Lazíts ember,símán lehet melegtől.Főleg ha horrort nézel.Nem vagy beteg.
2010. jún. 13. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet egy kisebb szívrohamod volt. Az embernek sok tín van belőle élete során.
2010. jún. 14. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!