Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A melegtől van, vagy inkább...

A melegtől van, vagy inkább lelki okai lehetnek?

Figyelt kérdés

Költözés előtt vagyok, költözöm a páromhoz, az ország másik felébe. Szóval meglehetősen egyedül vagyok. Plusz félidős várandós vagyok. A derekam már leszakad a pakolászástól, de nincs, aki segítene. De nem is nagyon erőltetem meg magam, apránként csinálom. De el-elkap a sírógörcs, hogy az emlékeimet selejtezem... Enni alig bírok, ami lemegy, az épphogy nem jön vissza, de nagy undorral eszem. A kenyér megpenészedett, kidobtam. A tegnapi maradékot majdnem kihánytam. Érzem, hogy kéne enni valamit, de nem megy. Sok vizet iszom, mert izzadok is a pakolásban.

Igazából örülnöm kéne, hogy a párom mellett leszek ezután, és boldognak kéne lennem, mert a közös gyermekünk a hasamban mocorog.

Szóval ennyi nagyjából. Bocsánat, ha érdemben nem sok, de jól esett leírni. Ha valaki válaszol, azt megköszönöm. Minden szó jól esik most. Köszönöm.

2008. jún. 24. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A várandósság és a meleg is sok mindenre kihat, de én inkább a lelki okokra tippelek. Örülsz, hogy összeköltözöl a pároddal, de kötődsz is a régi otthonodhoz. Én tavaly költöztem és mindenféle mondvacsinált okokkal huztam halasztottam a költözést. Sokkal jobb házba és jobb helyre költöztünk, de amikor valami miatt vissza kell mennem a régi házba, ugy érzem most vagyok otthon. Próbálj inkább előre nézni, akkor könnyebb lesz, és a párod, no meg persze a baba majd feledteti a régi otthont. Meg aztán időd sem lesz.
2008. jún. 24. 15:45
 2/3 anonim válasza:
100%

Kedves Kismama,ne aggódj minden rendben van veled.Az áldott állapot alapjába véve érzékennyé tesz,az étvágytalanság a meleg róvására is irható.

Normálisnak tekinthető az is,hogy amikor lezárod a múltadnak egy szakaszát lelkileg megvisel,hiszen emlékké égnek benned a tegnapok.

Tudod mi a káprázatosan szép,hogy az újdonság varázsával érkeznek a holnapok.

Adjon az Isten jó egészséget,sok boldogságot Nektek és a születendő babátoknak!

2008. jún. 25. 04:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg,nincs semmi baj! Van az úgy,hogy az ember nagyon egyedül érzi magát,és látszólag nincs semmi oka...megesik,de el fog múlni,és sok új és jó dolog fog jönni! sajnos más tanácsot nem tudok írni,de akartam pár vigasztaló szót írni...ha akarsz,esetleg priviben is írhatsz,megpróbálok lelkileg segíteni!Nem vagy egyedül!
2008. jún. 29. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!