Mivel jár, ha valaki gyógyszerrel akar öngyilkos lenni, de megmentik?
Attól függ hányadik.
Ha sokadik,akkor tovább tartanak bent.
Oh Wow, engem őszintén meglepett amit az előttem szólók írtak.
18 éves vagyok, rám a szüleim hívták rám a mentőket egy üvegecske rivotril, egy egész levél sertraline és 1 liter vodka elfogyasztása után. Mivel elég gyorsan bevittek, azonnal kimosták a gyomromat, benttartottak másnap délig, kaptam egy jó pár infúziót. Másnap mikor magamhoz tértem bejött a kórterembe egy csapat orvos, elmondták egymásnak hogy miért kerültem be miközben szúrósszemmel bámultak, majd bejött egy pszichiáter, megkérdezte hogy miért akartam megölni magamat, én mindent letagadtam, azt mondtam hogy csak ittam egy keveset, erre ő győzködött hogy fogadjam el a pszichiátriai beutalót, én mondtam hogy nincsenek öngyilkos szándékaim, majd egy nővérke kitépte a kezemből a branült én meg fogtam magam és egy pszichiátriai ajánlással a kezemben hazamentem. Ez kb. fél éve történt, nem lett semmi következménye.
Persze az más történet, hogy ha kiskorú vagy, mert akkor a szüleid döntenek helyetted, de hál' istennek én akkor már elmúltam 18. Szóval függ attól hogy mit mondasz, milyen idős vagy, milyenek az orvosok és hogy mennyire súlyos következményei lettek a kísérletednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!