Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudnám elviselni még a...

Hogy tudnám elviselni még a hátralevő életem?

Figyelt kérdés
Az életem nem valami jó. Alig várom, hogy megdögöljek. Nincs semmi örömöm, motiválatlan vagyok. Ezekjen saqjnos nem tudok változtatni, pedig számtalanszor próbáltam.
2018. ápr. 13. 12:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
30%
Orvosi segítséggel. Fordulj pszichiáterhez, kapsz hangulatjavítót, megváltoztatja kicsit az agy kémiáját és mindjárt színesebb és szebb lesz a világ.
2018. ápr. 13. 12:58
 2/17 A kérdező kommentje:

Már próbáltam, de semi. Egyébként sem tartom sokra a pszichiátereket, ahogy a pszichológusokat sem. Még a voodoonak is több értelme van, mint a lélekbúvárkodásnak.

Ha lenne lehetőségem, tuti dorogznék. Segítene elszakadni a valóságtól.

2018. ápr. 13. 13:05
 3/17 anonim ***** válasza:
Akkor voodoo-zz, legyel satanista, buddhista, barmi, ami teged erdekel, vagy amiben TE hiszel.
2018. ápr. 13. 13:53
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszek én már semmiben. A pszichológia csak szefényvesztés, kamu, porhintés.
2018. ápr. 13. 14:28
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Barátnőhiány?
2018. ápr. 13. 14:34
 6/17 anonim ***** válasza:

vannak jó stressz oldok kedély javítok

Amik gyakorlatilag ugy müködnek mint a drogok

A legelterjettebb amit mindenkinek felírnak, még a háziorvos is az a xanax/frontin

na az javítja a hangulatodat

nagyon sok ember, olyanok is akikről nem is gondolnád, ilyen bogyókon élnek.

És látszólag megoldja az életuntságot

csak eleget kell szedni belőlük:)

2018. ápr. 13. 14:35
 7/17 A kérdező kommentje:

#5:

Barátnőhiány is van, de bnő úgysem lehet.

2018. ápr. 13. 14:42
 8/17 A kérdező kommentje:
Gyárilag kevesebb vagyok a többi embernél. Ez van.
2018. ápr. 13. 14:51
 9/17 anonim ***** válasza:

Ha ez megnyugtat kérdező én is így érzek,nem vagy egyedül. És szerintem még nagyon sokan így érzünk.

Nekem ami bevált pl,hogy nem gondolkodok ezen,hogy milyen egyszerű és semmilyen az élet,vagy milyen rossz az életem. Lekötöm a figyelmem más dolgokkal,én pl elkezdtem két éve egy online játékot telefonon,ahol lehet beszélgetni emberekkel,meg érdekes a játékmenet ez engem nagyon ki tud ragadni a valóságból és sokat segített,azóta kb soha nem gondolok erre,hogy öngyilkosság meg ilyesmi. Sőt szerelmes is lettem egy külföldibe és kicsit elekzdett motiválni a dolog,hogy fejlesszem magam és kimenjek hozzá :) Ez azért nagy dolog,mert évekig semmi nem tudott motiválni vagy inspirálni,senki és semmi nem érdekelt.Úgyhogy ez egy egészen jó terápiás módszer :D Nem kell ide gyógyszer,én nem mernék szedni bogyókat,mert láttam már nem egy embert aki nagyon tompa lett tőle.

Keress valami hobbit ami kikapcsolja az agyad,semmiképp ne gondolkozz azon,hogy milyen rossz az élet mert annál mélyebb gödörbe fogsz kerülni. Én tapasztaltam,mert volt ilyen időszakom,hogy én is folyton ezen agyaltam meg erről olvastam neten,gyakorin stb és napról napra nyomorultabbnak éreztem magam,erőtlenebbnek stb. Mióta meg nem gondolok bele és lekötöm magam tényleg egész vidám vagyok és jól érzem magam. Szóval ha pl te is szeretsz játszani ez egy nagyon jó alternatíva lehet :)

2018. ápr. 13. 14:57
 10/17 anonim ***** válasza:

9-es vagyok,még eszembe jutott pl a sorozatok nézése,az is teljesen ki tud kapcsolni :D Van rengeteg nagyon izgalmas sorozat,jó sok évaddal,szóval ha elkezded garantáltan be fog szippantani. Mondjuk abban csak azt nem szeretem ,hogy teljesen beleélem magam és amikor befejeződik még rendesen rosszul érzem magam,hogy vége :D Ja plusz nem csak mobilon vannak jó játékok hanem ugye pc,vagy xbox,ps ezeket akár ha van egy haverod akkor társaságban vele is nyomhatod,vagy gépen is vannak online szerepjátékok ezek mind nagyon időigényesek,szórakoztatóak és még szociális oldala is van.

Azért nem írtam a járj el barátokkal kocsmáznit,mert ott azért simán lehet,hogy leiszod majd magad folyamatosan,vagy szorongani fogsz a depressziód miatt és az még mélyebbre tud lökni. legalábbis engem a társasági élet mindig mélyebbre taszított,mert kb mindig hulla részegre ittam magam a szorongásaim miatt,aminek sose lett jó vége,eltört telefon,kavarások,sérülések. Sok hónap kellett mire rájöttem,hogy ezzel csak rombolom magam.

Nyilván sportolhatsz is ,ha van hozzá kedved vagy bármit,hidd el hamar el fog múlni a depressziód :D

2018. ápr. 13. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!