Régen miért voltam alvajáró? És mitől maradt abba?
Szia! Sajna válaszolni nem tudok, majd várom veled a megoldást :)
De elmondom addig, hogy én meg 22 éves koromig alvajártam, sokszor az ékszereimet pakoltam ki a szőnyegre, meg beálltam a zuhany alá ruhástól (nem engedtem vizet). Meg mászkáltam a lakásban, ha otthon voltam. Több eset is volt, amik az albérletemben, egyetemista koromban történtek, hát igen gáz szituk voltak, mikor arra ébredtem a konyhában, hogy a lakótársam rázza a karom, én mg alva kenyeret vajazok, meg olajat öntök egy csészébe... :)
úristen :O
én tuti sikítva rohannék ki a házból ha azt látom hogy a lakótársam zombi módon keneget egy kenyeret éjfélkor xD
Stilnox, Zolpidem hatóanyagú altatónak olyan abszurd jelenség szerepel a mellékhatásai között, hogy étel KÉSZÍTÉSE és fogyasztása - ezt nyilván klinikailag megfigyelték különben nem írták volna le.
Nos ezt, spontán rendszeresen elkövetem. Ijesztő, de még vissza is élek vele, kissé túladagolom.
Semmire sem emlékszem alvás közben zabálok.
A legdurvább egy rántotta sütés volt, amihez ébren lusta lennék.
Röviden a kérdésedhez közeledve, ha mesterségesen előidézhető, akkor tuti le van jegyezve az oka.
Nem ritka jelenség.
Én nem kutatom, élvezem.
Nem vettem még fel saját magam.
Kiszámíthatatlan, spontán, ebből tudom, hogy nem érzéki csalódás és valóban alszom közben.
Az altató betegtájékoztatója amivel alá tudom támasztani, illetve hobbiból gyűjtöm a kifogyott dobozokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!