Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Én egy infantilis fiú vagyok....

Én egy infantilis fiú vagyok. Nem vagyok semmiféle beteges, csak szeretek gyerekes lenni. Szerintetek gáz, ha megkérem a legjobb barátomat, hogy legyen egy napra a babysitterem? Hiányzik a gyerkőckorom nagyon! 19f

Figyelt kérdés

2018. ápr. 2. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Pszichológusodat kérd meg erre! :)

De tényleg! Ez egy komoly lépés személyiségfejlődésben. Gyermekkorunkat meg kell gyászolni! Nem szégyen ehhez segítséget kérni. És valóban egy barát nagy segítség lehet ehhez, de egy szakember talán többet tudna hozzátenni a dologhoz, hohy be ragadj bele ezekbe az érzésekbe, hanem tudd valóban elbúcsúztatni a múltat.

2018. ápr. 3. 00:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy ne ragadj bele*
2018. ápr. 3. 00:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi az órabér
2018. ápr. 3. 07:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Én nem gyászolom, csak néha szükségem van rá, hogy kicsit gyerek lehessek itthon. Pl mesét nézni télen kezeslábas pizsiben, az olyan jó érzés :) Én szeretem a meséket, szeretem a játékokat, szeretem azokat a dolgokat, amit inkább gyerkőcöknek gyártanak. De ezen felűl én eléggé sokszínü egyéniség is vagyok és tudok nagyon komoly lenni. Ez nekem egy afféle idegrendszer pihentető dolog. Ilyenkor érzem azt, hogy levehetem azt a maszkot, amit viselek nap mint nap és önmagam lehetek kicsit. Nem gyászolok semmit, de nagyon jó érzés lenne egyszer-kétszer, félévente-negyed évente, egy ilyen nap. Az annyira jólesne. Tudod, a felnőtt világ nehéz és kegyetlen és ha vissza kerülhetek egy picit a nyugiban és elhihetem egy percre is, hogy vigyáznak rám és nem vagyok annyira esendő és annyira egyedül a nagybetüs életben amennyire valójában, már megérte. Ez hatalmas töltést adna nekem. Tudom, hogy ez furcsának tűnhet, de én ilyen vagyok. Emögött semmi perverzió vagy beteges gondolat nem rejtőzködik.
2018. ápr. 3. 16:28
 5/5 anonim válasza:
51%
Ez nem infantilizmus, hanem felismert regresszióra való vágy. Ez alapján igazán őszinte lehetsz magadhoz.
2018. jún. 16. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!