Vagdosom magam. Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Pár hete csinálom de nem sokszor csak, amikor nagyon felhúznak.Nem nagyon mélyen vágok csak éppen úgy, hogy megkarcoljam magam kicsit erőteljesen. Barátnőimnek elmeséltem és páran tesin is meglátták, de nem igazán érdekli őket. Mostanában viszont elgondolkottam, hogy talán a szüleimnek tudniuk kellene róla. Hogyan mondjam el nekiik?Valaki esetleg személyes tapasztalat?
(Tudom, hogy ezzel nem segítek magamon, szóval ezzel nem kell jönni. De a szüleim nem ezt érdemlik.)
12-13/L
Babam annyira fiatal vagy meg! Nem szabad ilyeneket csinálni. Ha gondolod velem nyugodtan beszélhetsz Facebookon én meg halgatlak és adok tanacsot.
Én is anno voltam ilyen helyzetben 19/L
Nyugodtan írj egy privát uzit és szívesen beszelgetek veled
Bátornak kell lenni nagyon. A lényeg, hogy nem lesz megfelelő pillanat nem várd azt. Egyszer kezd bele. Aztán majd valami lesz. De kezd el akkor is ha félsz.
Arra gondolj, hogy az szép, ha a szüleid látják ki vagy. És most ez.
Én elég mély sebeket hagytam és már lassan egy éve volt és még mindig szépen meg látszik :D tapasztalatom nincs a kérdésed kapcsán meg látták de semmit nem szoltak és basztak rá, ilyen kedvesek <3
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!