Nem merem elkezdeni a terápiát, mert?
Figyelt kérdés
Van egy másfél éves kapcsolatom, amit féltek. Félek, hogy a terápia megváltoztat az alapvető gondolkodásomban, és ez pedig azzal fog járni, hogy véget kell vessek neki. Depresszióval küzdök. Ez a kapcsolat volt a mentőövem, de már annyira súlyos a helyzet, hogy szükségem van szakemberre. Akikkel beszéltem, mind azt mondták, hogy sajnos kicsi az esély arra, hogy együtt maradjak a párommal a terápia és a gyógyulás után/nekik sem sikerült együttmaradni. Szerintetek? Mostanság ez is nagyon sok szorongást okoz nekem, a meglévő problémáim mellett...2018. márc. 27. 22:16
1/2 anonim válasza:
Mindenképp menj el a terápiára!! És ne hallgass a negatív emberekre, nincs két egyforma kapcsolat. Ne is agyalj ilyeneken! (Bár tudom könnyű mondani, hiszen a szorongó ember állandóan agyal.) Ha együtt kell maradnotok akkor úgyis együtt maradtok. De a párodnak is az lenne a jó ha mentálisan egészsèges lennél. Szóval hajrá és mielőbbi gyógyulást!😉
2/2 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy a terápia miatt véget vetnél a kapcsolatodnak, emiatt ne aggódj :) Pláne így, hogy fontosnak tartod, félted a kapcsolatot. Szerintem pont ellenkezőleg működik a dolog, vagyis az egyik fél kezeletlen depressziója tudja nagyon próbára tenni a kapcsolatot. Menj nyugodtan terápiára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!