Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sírásba őrjöngésbe fajuló...

Sírásba őrjöngésbe fajuló munkahelyi állapotok miért nem mond fel a munkavállaló? Meddig alázhatja valaki saját magát még?

Figyelt kérdés

Magyarázza el nekem valaki az alábbit. Munkavállaló aki sokadik alkalommal sírásba őrjöngésbe öntépésbe fajuló állapotba jut a dicső főnöke miatt. Olyan pszichés terror van itt hogy senki se viseli el, csak ki így ki úgy reagálja le. Ki vállat von köp egyet és kilép, van aki meg másképp.

Itt ez az ember, aki évek óta itt van hogy bírja az rejtély, és sokadik alkalommal konkrétan bőg és ordít. Felnőtt férfi, diplomás, és ott ül a székén és potyognak a könnyei és bőg. Úgy remeg az idegességtől hogy állni nem bír, és őrjöngve bőg!!

Nem bírom megölöm magam de előtte megölök itt mindekit üvölti, velem ezt nem lehet csinálni, nem igaz nem tűröm nem tűröm nem tűröm. És akkor eljut oda már sokadik alkalommal hogy mintha elvágták volna a bőgést hirtelen csönd lesz. És jön a másik lemez,. Kész ennyi volt földmondok. Itt és most. Kész vége. pakolok hívom a taxit és elmegyek felmondok. Most. Mondja.

De csak mondja. Évek óta itt van tucatszor felmondott (volna )de végül sose mondott fel.

És akkor eltűnik pár napra kiíratja magát betegnek idegi alapon, majd pár nap-1 hét múlva úhra feltűnik, marokszám önti magába a valeriánát és egy darabig nyugi van.

Aztán ez az egész előadás megismétlődik.

A kérdés annyi hogy alázhatja magát idáig egy már bőven nem fiatal képzett tanult több diplomás ember??? Hogyan teheti ezt meg magával???

Ez nekem nem fér a fejembe. Mert hogy a munkáltató a főnök egy állat, az vitán felüli utálja mindenki mint a szart ha belép az ebédlőbe inkább mindenki feláll és kimegy.

De ez az ember hogy alázhatja magát idáig? MIért jó neki hogy a szaros nettó 150-es fizetéséért lassan öngyilkosságba hajszolja magát?

Miért nem lép ki a büdös p***csába innen és megy akárhova máshova? Lassan 8 éve itt van, ezalatt 3x 8 évet öregedett, egy roncs lett belőle, ezerszer elmondta hogy kilép de sose lép ki, nem is fog soha.

Kirúgni mondjuk nem fogják mert annyira senkit se talál a cég hogy ki nem rúgják.

Miért? Én tényleg ezt nem értem!!!

2018. márc. 27. 10:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

"Te miért maradsz? :D"

Mert én fél éve vagyok itt és én be tudomn venni a leszarom tabblettát más meg nem tudja mint az ábra mutatja.

De én se tervezek még egy fél évet itt szarakodni. Amin t lesz bármi más ami 5 ft-tal is többet fizet már le is léptem.

2018. márc. 27. 18:52
 12/12 A kérdező kommentje:

"Aki "már bőven nem fiatal" nem talál olyan könnyen munkát,"

Hagyjár már. Anyámat (aki öregebb ennél a csókánál ráadásul nő) huszonév után tették lapátra és láss csodát 1 hónapon belül talált melót.

Igaz csak irodaház takarítás de hát és:?????? Munka fizetnek zéró felelősség-mi kell több?

Nem derogál neki 20 év bérszámfejté sután megfogni a rongyot.

Meg aztán az én anyám nincs kidekorálva diplomákkal mint ez a csóka, egy sincs neki és lám azért nem csinált magából ideggörcs zombit.

2018. márc. 27. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!