Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Erősebb gyógyszerre hogyan...

Erősebb gyógyszerre hogyan lehet rábeszélni bipoláris páromat?

Figyelt kérdés
Sajnos a mostani gyógyszere nem használ. Viszont az orvos előtt igen jól megjátsza magát. Nem hajlandó erősebb gyógyszert szedni.
2018. márc. 26. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Te orvos vagy? Az orvos hány évet tanult, hogy megállapítsa mi a baj, mennyire súlyos és mit írjon fel? fel szokták ismerni a "megjátssza magát " helyzetet is...
2018. márc. 26. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha letagadja a tüneteit a doki előtt és/vagy hazudozik neki, abszolút nem biztos, hogy észreveszi az orvos.

Szerintem beszélj az orvossal te, a mániás barátodat nem fogod tudni meggyőzni, ez szinte biztos...

2018. márc. 26. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

-hát ha jó orvos, akkor pedig, de!

ezeknek a betegeknek kórházban szokták BEÁLLÍTANI a gyógyszert - és nem hasra-ütésre, laikus párocskák ötletére

2018. márc. 26. 17:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Az alatt az 5 perc alatt míg aláírja át orvos a receptet, kb semmit nem lát a tünetekből, a viselkedéséből. Gyenge gyógyszert szed, sok stressz érte, az elmúlt 2 hónapban teljesen megváltozott. Én élek vele, én látom a viselkedését. A doktor kb 5 percet tölt vele egy légtérben, akkor is Max megkérdezi hogy van, párom erre kapásból rá vágja, hogy minden a legnagyobb rendben. Ennyi a kontroll.
2018. márc. 26. 17:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

akkor szerencsére nem súlyos a betegsége.. Jobbulást!

Nem vagyok biztos, hogy a gyógyszer emelgetés a jó út a gyógyuláshoz, sajnos. Az ahhoz vezet, amit fentebb írtam -időről-időre egyre erősebb gyógyszerek beállítása, kórházban, szanaszét szedálva közben, útban az eltorzult elhízott állapot felé.

2018. márc. 26. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!