Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez mitől van? 17/f

Ez mitől van? 17/f

Figyelt kérdés
Fél éve összevesztem a legjobb barátommal(én voltam a hibás), de én nekem más barát nem volt, így elmagányosodtam teljesen, és nem akar nekem megbocsátani. Psziológúshoz is járok. Másfél hónap múlva az események után összehaverkodtam egy sráccal és átsegített ezen a korszakon, talátam társaságot végre. Viszont ha látom a legjobb barátomat, akkor elkezdek pánikolni, fáj a fejem, félek, ingerültebb vagyok, legszívesebben elsírnám magamat szégyenemben, valamikor a hasam is fáj.

2018. márc. 23. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Jól teszed, hogy pszichológushoz jársz. Nekem úgy hangzik, mintha nem sikerült volna teljesen feldolgoznod a konfliktust a barátoddal (lehet, hogy bűntudatod van, lehet, hogy az elveszítésétől félsz, "gyászolsz"), a pszichológus segíthet, hogy gyorsabban feldolgozd. Egyébként bocsánatot is kértél a barátodtól, és azt utasította el? Megbeszéltétek a történteket?
2018. márc. 23. 21:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, elutasította és nem akarta megbeszélni az egeszet
2018. márc. 26. 22:48
 3/6 A kérdező kommentje:
El akar felejteni
2018. márc. 26. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha látsz rá esélyt, szerintem próbálkozhatnál még, hátha hajlandó beszélni róla. Mondhatod neki, h nem várod el, h megbocsásson, csak legalább beszéljétek meg. Mindkettőtöknek jót tenne szerintem, ha sikerülne.
2018. márc. 27. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd. Ha nem akar veled beszélni akkor lehet hogy ez soha nem is volt igazi barátság (ha így van akkor az egyikőtöknek se jó)
2018. márc. 27. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Remélem, egy kicsit jobban vagy már...?!
2018. ápr. 26. 04:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!