Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van még rajtam kívül valaki,...

Van még rajtam kívül valaki, aki nem megy el vécére, mert annyira agyal mindig valamin?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat szoktam agyalni és ilyenkor nem megyek el pisilni. Már kezd rámenni az egészségem erre a hülye szokásomra.
2018. márc. 20. 08:41
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Szerezz be egy pelenkát.
2018. márc. 20. 08:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Én ezt nem is értem. A wc-n is lehet agyalni, sőt.
2018. márc. 20. 08:50
 3/8 anonim ***** válasza:
És mi a szaron agyalsz?
2018. márc. 20. 08:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Biztos nagy észkombájn lehetsz.
2018. márc. 20. 08:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Velem van ilyen...sajnos. Es mast is ismerek. Ez vmi psziches gatoltsag, ugy erzem pisilni se tudnek. Egeszsegtelen nagyon :(
2018. márc. 20. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
A sok idiota hozzaszolot jelentettem. Ennyi barmot...
2018. márc. 20. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
miért 6-os, most vágódjunk el, hogy milyen hülyék vagytok? ne agyaljatok! vannak dolgok, amelyeket természetünk miatt meg kell tenni. Szükséglet. Persze elmehetsz pszichológushoz- aki majd sok-sok pénzért ugyanezt mondja, de a gyakorin ennyit lehet tenni erre a kérdésre.
2018. márc. 20. 17:09
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Utolso latom gyujteni akarod a lepontozasokat. Amit kiirtal, ugyis toroltetjuk. Ennyire raersz h teged nem erinto dolgokkal foglalkozz? De jo neked!
2018. márc. 20. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!