Milyen a Debreceni Egyetem pszichiátriája? Terápiái? Skizó és kényszeres vagyok. Bejárós nappali ellátás van? Csoportok? Szóbeli terápia?
Szia.Van nappali kórház, úgy szokták hogy két hét próba időn vagy utána megbeszélik veled milyen terápiát akarsz és úgy jársz be. Reggel héttől elérhető ez a szolgáltatás,kb. 9 órakor kezdődik az első foglalkozás általában beutalással történik ez általában érdemes a Varga utcai Pszichiátriai orvosaitól kérni, így kerülhetsz kapcsolatba a Nappali Kórházzal. be linkelek neked az elérhetőséget: [link] ez a Bartók Béla utcai de ha jól tudom ha egyetem környéken is működik egy Nappali kórház hasonló csak kisebb létszámmal nagyjából 15-20 fó. A fentebb belinkelt nappali kórház sokkal nagy létszám kapacitással bír,ha jó emlékszem 40-50 fő.Reggelit és ebédet kapsz. Csoportokról:zeneterápia, kreatív csoport, trauma csoport,asszertív tréning, önsegítő csoport,kutya terápia, kézműves foglalkozások, . Nem kötelező mindenre bejárni. Van aki heti kétszer jár be de vagy csak csoportra vagy egészen 7-15-ig ott van. Szerdánként van nagy csoport ezen általában mindenki jelen van, átbeszéltek bizonyos a kórház működésével kapcsolatos dolgokat természetesen a pszichiáterek, pszichológusok és az ápolók is jelen vannak. Az osztály vezető főorvos neve Dr Szatmári Éva rendes emberséges ember de ha kell szigorú is. Az ápolók is rendesek tarts be a szabályokat és nem lesz gond. Ne késs,van olyan kijelölnek pácienseket takarítónak, portásnak stb..Mondom ez csak a Bartók Béla utcai Nappali kórház de gondolom a Klinika területén is hasonló lehet. Még valami ha terápiás szerződés írsz alá akkor kötelességed bejárni azokban
az időpontokban vagy napokban amit vállaltál a szerződésben.Előre is sok sikert kívánok neked.Leírtam amit tudtam. Mindent bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!