Van-e itt olyasvalaki, aki rájött, hogy a jelen problémáira a múltban kell keresnie a válaszokat?
Erre való a kor regresszió
Igen. Anya nélkül nőttem fel, lelépett, felém se nézett. Hiányosnak, defektesnek, nem szerethetőnek éreztem magam akit bármikor bárki elhagyhat. Pontosabban tudatosan, az eszemmel tudtam, hogy ez ostobaság, hiszen rokonok,ismerősök mindig voltak mellettem és sokakkal jó kapcsolatban vagyok, elismeréssel gondolnak rám, ettől függetlenül belülről, alig észre vehetően, de állandóan kísért ez az érzés. Bizalmatlan voltam. 7 éve vagyok a férjemmel, most már nincs nyoma ezeknek a negatív érzéseknek, egyszer csak elmúltak, már fogalmam sincs hogy juthatott akkoriban ilyesmi az eszemben. Tudom 100 %-ig, hogy egyszeri, megismételhetetlen vagyok az életében és oda van értem.
Nem tudom, a Te esetedben mi okozza a problémákat, ha gondolod írd le, hátha tudunk segíteni pár tippel, gondolattal! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!