Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitcsináljak az idegrohammal?

Mitcsináljak az idegrohammal?

Figyelt kérdés
megőrülök, nagyon könnyen fel tudom magam huzni, és olyankor vagy kezemet verem falba utána napokig fel van dagadva, vagy cuccaimat teszem tönkre, hajamat tépem, és érzem h valamit csinálnom kell mert ha egy helybe ülök akkor szétrobbanok, és valami feszül bennem..nem tudom elmondani de nagyon rossz érzés és cselekednem kell egyszerre, remegek egész testem..
2010. jún. 10. 00:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A sporttal egyetértek, de lehet, hogy az is jó ötlet lenne, ha mélyen magadba nézve megpróbálnál rájönni, nincs-e ennek valami az agyad hátterében meghúzódó mélyebb oka. Mert lehet, hogy valami geb*sz van az életedben, ami ezt kiváltja. Akármi, munkahelyi stressz, vagy régen b*szogattak a sulitársaid, vagy a kutyád halála... Persze nem feltétlenül, lehet sima viselkedészavar is.
2010. jún. 11. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!