Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitcsináljak az idegrohammal?

Mitcsináljak az idegrohammal?

Figyelt kérdés
megőrülök, nagyon könnyen fel tudom magam huzni, és olyankor vagy kezemet verem falba utána napokig fel van dagadva, vagy cuccaimat teszem tönkre, hajamat tépem, és érzem h valamit csinálnom kell mert ha egy helybe ülök akkor szétrobbanok, és valami feszül bennem..nem tudom elmondani de nagyon rossz érzés és cselekednem kell egyszerre, remegek egész testem..
2010. jún. 10. 00:17
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
remeg*
2010. jún. 10. 00:20
 2/11 anonim ***** válasza:
25%

Hidegvíz a nyakadba, vagy apádtól egy pofon.

Nem tudom, egyesek miért engedhetnek meg maguknak mindent, nekem szavam se volt, ha felemeltem a hangom, már cirkusz volt belőle, mások meg szabadon dühönghetnek.

Szóval egy jól irányzott pofon apádtól és meg van oldva az idegroham.

2010. jún. 10. 00:25
 3/11 A kérdező kommentje:
aha. csak ő nem olyan.
2010. jún. 10. 00:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Pszichologus, pszichiáter segíthet , hogy megtanuld uralni ezeket a dühkitöréseket.
2010. jún. 10. 00:35
 5/11 anonim ***** válasza:
fordulj orvoshoz, mert ez nem normális.
2010. jún. 10. 00:39
 6/11 anonim ***** válasza:

Sport.. De olyan ami teljessen "kimerít", ami levezeti a feszültségedet. Nem voltál te izgága (olyan akit semmi nem tudott hoszabb ideig lekötni) kis korodban?

no - 26/f

2010. jún. 10. 01:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Mitől van idegrohamod?

"... érzem h valamit csinálnom kell mert ha egy helybe ülök akkor szétrobbanok ..." Mit kell csinálnod? Tudod? Akkor csináld azt! Nem lehet? Ettől vagy ideges?

2010. jún. 10. 01:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek,mert nekem is szokott lenni.Próbálj azokra a dolgokra koncentrálni,amik számodra örömöt vagy kellemes elfoglaltságot jelentenek.Kapcsolódj ki többet!Hallgass olyan zenét,amit szeretsz,stb.Nekem segít.Ha végleg nem rendeződik,akkor bizony pszichológus!Sok sikert!
2010. jún. 10. 15:06
 9/11 anonim ***** válasza:

hiperaktivitás, és egyben agresszió?

amúgy sport, sport, sport..

2010. jún. 10. 19:28
 10/11 anonim ***** válasza:

00:25-ös "válaszoló"...nem értem, miért kell egyből így reagálni, ha másnak valami baja van.Valszeg nem azért írta ki, hogy ilyen választ kapjon. (akkor ment volna az egyéb kérdések kategóriába) ..Erre az oldalra nyilván olyan emberek írnak, akik segítséget szeretnének kapni a problémájukra. Lehetnél egy kicsit megértőbb is, nem hinném, hogy örülnél, ha neked is ilyen bajaid lennének, téged meg így leosztanának..

Egyébként a kérdésre válaszolva valóban, a sport az nagyszerű megoldás, de ha már ennyire benne vagyunk a témában, akkor én ajánlani tudom neked a karatét, azon belül a Kyokushin karatét. Én most nyáron fogom elkezdeni. (szerintem sokat segítene, de a te döntésed)

www.kyokushin.hu

2010. jún. 10. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!