Mit lehet tenni magányosság ellen?
Figyelt kérdés
Évek óta nincsenek barátaim, nem mozgok olyan közegben ahol velem egykoruak voltak. 17 éves korom óta. És nem tudom kiélni a fiatalkoromat most töltöttem be a 25-t.
Neten nem tudok ismerkedni, estis suliba ahova most járok, 45-50 évesek vannak, és velük nem tudok beszélgetni.
2018. márc. 4. 13:27
1/2 anonim válasza:
Írd be a keresőbe, hogy kiránduló klubok, itt sokat találsz, olyat is ami fiataloknak való. Ha pesti vagy, akkor kerületekben is vannak közösségi házak ahová lehet menni pl.: sakkozni, kártyázni, vagy egyéb programokra.
2/2 anonim válasza:
Ne haragudj hogy ezt írom, de 25 évesen bizony már sosem fogod megkapni azt amit tizenévesként. Amúgy meg fprdítsd a javadra, hidd el, egyedül is lehet jókat kirándulni, eljárni programokra stb, tapasztalat, februárban töltöttem be a 25 öt én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!