Van valaki aki hasonlóan szenved mint én, és 18-20 év körüli? (Öngyilkossági gondolatok. )
Figyelt kérdés
Egészen gyermekkorom óta vannak ilyen gondolataim. Nem volt valami kegyes hozzám a sors ami csak rontott a dolgokon. ha valaki hasonló dologban szenved írhatna privátban. Érdekelne mások története. Tudom furcsa kérés. De én már csak ilyen vagyok .2018. márc. 2. 22:11
1/3 anonim válasza:
Valaki ongyilkos lesz valaki megvarja amig meghal. Nincs ebben aemmi extra. En is akartam ongyilkos lenni de aztan ugy dontottem inkabb megvarom amig meghalok. Sztem te is donts igy
2/3 anonim válasza:
Én így vagyok, de féllek a kíntól.
3/3 anonim válasza:
Miután 2x próbáltam megöngyilkolni magam, és RETTENETES fájdalmakat, szenvedést éltem át, és nehezem múló károsodásokat szereztem be, még a gondolata is elmúlt belőlem örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!