Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert legalis meg mindig a...

Miert legalis meg mindig a Xanax, es tarsai, mikor koztudottak a mellekhatasai? Bovebben lent

Figyelt kérdés

Pl szulom is szedi, az orvos irta fel neki... Egy ideje eszrevettem hogy teljesen kifordult magabol... Csak magaval vnlzik anya letere, elvrja mindenkitol hogy behodoljon neki, korbe legyen rajongva, azereto edesanyambol egy irigy vipera lett, allandoak aldzik, indokolatlanul.... es a legdurvabb hogy szerinte ez igy rendben van...

Beszelgettem a baratnoimmel errol, nagy nehezen feljott a tema.. nehezen beszelunk errol.... de kiderult hogy tobb baratnom szuloje is szed hasonlo nyugtatokat az orvosi utasitasra, es ugyan ezeket tapasztaljak, hogy a gondoskodo edesanyabol, egy irigy, onzo, labilis vipera lett, aki lehúz mindenfele ertelemben... Miert legalis??? Miert irja fel? Csaladokat tesz tonkre...

2018. febr. 23. 08:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Aha ertem. Tehat en vagyok a hibas .... logikus :D mindenert en dolgoztam meg az eletemben, amim van. Es nemkellett a belet kidolgoznia ertunk, nemis tette ne aggodjatok... Az orvos biztos ert hozza, de megse vizsgalta..

gondolom ti is szeditek azert vagytok ennyire felhaborodva. :D remelem beledoglotok

2018. márc. 23. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!