Mit jelent, ha éjszaka álmomban csikorgatom a fogamat?
Figyelt kérdés
2008. okt. 27. 20:56
1/6 anonim válasza:
A sógoromnak azt mondta a fogorvos, hogy nagyon erősek az állkapocs izmai, ezért csikorgat álmában. Kapott fogvédőt (hasonló a boxolókéhoz), de abban nem tud aludni.
2/6 A kérdező kommentje:
Sokba kerül az a fogvédő?A fogorvosnál kell igényelni?
Én mindent ki fogok próbálni,mert a barátomat nagyon zavarja.
2008. okt. 27. 21:42
3/6 anonim válasza:
Pszihikai okok miatt is lehet.Az én barátom is csikorgatja, de csak ritkán, olyankor mikor nagyon feszült volt a napja. Stresszes életet élsz?
4/6 A kérdező kommentje:
Hát igen.Nincs olyan nap,hogy ne lennék ideges.Sokszor ok nélkül vagyok ideges feszült.
2008. okt. 28. 10:10
5/6 anonim válasza:
A stressztől van. A fogorvosnak mondd meg és csinál neked egy harapásemelőt. Ez a neve. Kb. 10ezer Ft.
Nem jó, ha csikorgatod, mert teljesen lekopik róla a zománc.
6/6 anonim válasza:
nekem ugyanez volt a bajom.Mindenképpen menj fogorvoshoz mert elkopnak tőle a fogaid.Ő ad egy fogvédőt és hát...nekem 30ezer forint volt viszont működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!