Hogyan tovább? Mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Megbetegedtem 1 éve. Félre kezeltek, nagyon sokat szenvedtem, majdnem meghaltam. Végre kiderült mi bajom. Megműtöttek. Azt hittem végre vége, erre pár hónap múlva újra kezdődött. Megint megműtöttek, senki nem tud mondani semmit. Lehet most már minden oké lesz, de lehet megint újra kezdődik. Az orvosok sehol nem tudnak semmit mondani, sehova nem tudok ez ügyben fordulni. A hosszú betegség miatt mindenki elfordult tőlem, senkim nincs csak az apukám, de most nála is találtak valami aggasztó dolgot. Félek, hogy őt is elveszítem. Teljesen ki vagyok lelkileg, nem tudom hogy tudnék ebből kijönni. Szörnyen félek, és kilátástalannak érzek mindent. Csalódtam mindenkiben, az ismerőseimben, a rokonaimban, az orvosokban. Szeretnék normális boldog életet élni de olyan mélyre jutottam lelkileg, hogy kilátástalannak érzek mindent. A sport tudom jót tesz, de azt most sajnos nem lehet. Pszichológust ne! 39/n2018. febr. 17. 11:27
1/2 anonim válasza:
Szia!
Ha szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan privátban.
35/N
2/2 A kérdező kommentje:
Írtam
2018. febr. 17. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!