Hogyan tudnám legyőzni a szociális fóbiámat?
Két évvel ezelőtt jöttem rá, hogy szociális fóbiában küzdök, amikor átmentem gimibe. Nem voltak olyan emberek akikkel mertem volna beszélgetni, míg addigra már mindeki összebarátkozott mindenkivel. Mostanra már javult a helyzet. 2 barátom is van,de még mindig nem tudok idegenek közt kibontakoznj.
Hogyan tudnám legyőzni?
Üdv!
Sajnos én is nagyon-nagyon nehezen barátkozom. Nekem sokat segített, hogy felisertem a forrását és magamnak beismerem. Nekem nehéz gyerekkorom volt apám agreszív. E miatt az összes önbizzalmam elvette és ezért nyilok meg nehezen.
E melett szoktam nézni önismerettel kapcsolatos videókat illetve sok pszihológiai könyvet is olvasok , hogy mértsem , hogy mi is zajlik bennem. Motivációs videokkat is szoktam nézni az is sokat tud segíteni egy nehéz nap után.
#3 majd a pszichiáter el tudja dönteni h kell -e gyógyszer vagy csak sima lámpalázról van szó
Szendi pedig egy kókler
Köszönöm a válaszokat.
#5 Hogy sikerült saját magad legyőznöd?
#3 majd a pszichiáter el tudja dönteni h kell -e
Szendi pedig egy kókler
Ez nagyon jó válasz.
Ebben a cikkben sok olyat találhatsz, ami segít:
Ha úgy érzed, egyedül nem megy, keress fel bátran egy pszichológust, és együtt meg tudjátok oldani. Sok sikert, drukkolok neked!
Érdemes elolvasni ezt a könyvet, vannak benne jó ötletek:
Hogyan győzzük le kreatívan félénkségünket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!