Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érezhetem így magam?

Miért érezhetem így magam?

Figyelt kérdés
Kb. 2 éve kezdődhetett ez az egész.Teljesen jelentéktelennek tartom az életet.Felkelek és minden egyes nap ugyanaz történik velem.Én magam is szerencsétlennek tartom mivel egyszerűen semmi nem jön össze.Nincsenek barátaim se akikben megbízhatnék.Folyamatosan fáradt vagyok hiába alszom akár 10 órát.Szorongok a tömegben.Zavarban vagyok sok ember között.Egyszerűen nem tudok örülni,szinte mindennap van olyan dolog ami elrontja a napom.Mielőtt valaki azt hinné sajnáltatom magam nem beszélek erről senkinek.Azt is tudom más embernek sokkal több problémája van mint nekem de mégis így érzek.Mindenki azt gondolja hogy milyen jó kedvű vagyok de nem..
2018. febr. 14. 23:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mintha engem írtál volna le...

Szorongásod nem lehet, hogy önbizalomhiány miatt van? Én magamnál erre tippelek, de nem tudom...

Nem szeretsz utazni? Most jött rám ez, annyira el akarok menni, bárhova. Csak, hogy kiszakadjak ezekből a monoton napokból...

Legszívesebben világgá mennék.

2018. febr. 14. 23:55
 2/5 anonim válasza:
100%
Teljesen együttérzek veled, ugyanez van nálam is.
2018. febr. 15. 01:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Kiégés, fásultság, depresszió, némi szorongással megspékelve. Megoldás: csinálj teljesen más dolgokat, mint amiket minden nap, azaz szakadj ki a rutinból. Hirtelen felindulásból ülj be egy moziba, menj el kirándulni, vagy fogj bele egy régi tervedbe, hobbidba. Pl ha régóta szeretnél egy kiskutyát, akkor vegyél egyet, vagy rendezd át a lakást, válts öltözködési stílust, ilyesmi. " A változatosság gyönyörködtet." És jót tesz a hangulatnak, az agynak is.
2018. febr. 15. 08:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs időm semmire a tanulás mellett és faluban lakom nincs sok szórakozási lehetőség itt.
2018. febr. 15. 09:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Miért harapdálom a nyelvem ha elkezdek tv-t nézni vagy telefonozok?
2018. febr. 15. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!