Hogy szerezzék barátokat úgy hogy elég visszahúzódó vagyok? Sajnos így elég kevés barátom van sőt alig, valamit lehetne csinálni? 15/L
Mi az ami nagyon, rendkívül érdekel?
Járj olyan helyre, ahol hasonló érdeklődésűek vannak.
suliban még mindig könnyebb barátokat szerezni, később csak nehezebb lesz.
én a te korodban kezdtem el a többiekkel eljárni inni. nem pozitív példa, de hogyha valakivel azért berúgsz egyszer-kétszer akkor már van egy kapocs. másrészt az alkohol egy bizonyos szintig oldja is a gátlásokat.
ha hallod hogy valaki megy inni a városba, akkor csak kérdezz rá hogy te is mehetsz-e, ha nem valami személyes dolog(pl szülinapozás) akkor úgy se valószínű hogy nemet mondanának.
amúgy igazi barátokat tényleg nehéz szerezni, mert ez olyan hogy az edzőterembe pl én eljárok szaunázni, ahol szoktam beszélgetni emberekkel, viszont őket max ismerőseknek tekintem, mert máshol nem hiszem hogy beszélnék velük.
amúgy az is jó megoldás, hogyha olyan barátot találsz aki inkább extrovertáltabb és általa könnyebben ismersz meg embereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!