Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet tenni a pszichés...

Mit lehet tenni a pszichés eredetű fokozott bélgáztereméles ellen?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
normális étrend....pszichés eredete ennek nemigen lehet
2010. jún. 7. 11:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy ide írok, de erre én is kíváncsi vagyok...
2010. jún. 7. 11:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Dehogynem! Vizsgák előtt mindig pukizok, és nagy wc-zek. És gondolhatod, hogy nem egy nagy tál babgulyással a hasamban megyek vizsgázni..
2010. jún. 7. 11:47
 4/8 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem IBS-em van, pszichés eredetű betegség. Stressztő (és az ételek többsége miatt) én is puffadok, se a gasztrós sem az allergológus, sem pedig a házidokim nem tudott jó megoldást találni erre. A gyógyszereket elhagytam, nem sokkal jobb velük az élet.

2010. jún. 7. 12:14
 5/8 anonim ***** válasza:

bocs, de én szkeptikus vagyok a "pszichés" eredetben.

tanácsolom, hogy az étrendedből hagyj ki 2 dolgot: cukor és kovász, mert ezek szétcseszik az emésztést. Próbáld ki hátha segít, figyelj, mert cukrot minden kész-, félkész ételbe tesznek (még a citromlébe is, a mézet is elfelejtheted, mert cukrozzák). Sok sikert!

2010. jún. 7. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Pszihésen kell ellene tenni.

Sportolni kell, társaságba járni, olyan dolgokat csinálni, amik az izgalmat eltüntetik.

Pl. én ha arra gondolok hogy "volt már rosszabb is", meg hogy "nem rajtam múlik, én mindent megtettem" akkor enyhül a stressz.

2010. jún. 8. 14:24
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
a fű segít rajta, lehet lepontozni.
2010. jún. 9. 19:36
 8/8 anonim válasza:
72%
a fingás és a fosás a legjobb dolog a világon,ugyhogy nyomjad csak bátran
2010. jún. 14. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!