Ha antidepresszánstól nemi működési zavarom alakult ki azért az orvos a felelős aki felírta?!
Antidepresszáns szedésétől rexetint szedtem egy évig nagyon nehezen élvezek el és jövök izgalomba. Ilyenkor ki a felelős hogy szinte tönkrement a nemi szervem működése??!!!!
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT.,
Nem.
A betegtájékoztatóban ott van feketén fehéren, hogy mik a lehetséges mellékhatások. Tudtál róla, mégis bevetted és szedted, az emberek talán 1 % ánál fordul elő az amiről te írsz, hát beleestél ebbe az 1 %-ba, istenem. Minden gyógyszernek van mellékhatása ez köztudott.
Nagyon gyakori mellékhatás:
"A szexuális vágy vagy funkció változása, pl. az orgazmus hiánya és férfiaknál a merevedés, illetve az ondókilövellés zavara."
Jó,hogy nem azt írod,hogy a szorongásod miatt ,stb. is az orvos a felelős..
A gyógyszer nem vitamin,nem tudom mit vártál.
Írták már feljebb többen is, hogy a szexuális zavar valóban jelentkezhet antidepresszánsok mellékhatásaként. Az orvosod biztos a legjobb tudása szerint javasolt neked gyógyszert, bár az egyes szerek mellékhatásprofilja kicsit más, de hogy konkrétan kinél melyik mellékhatás mennyire jelentkezik és ez a beteget milyen mértékben zavarja az sosem látható előre 100%-ban.
Én azt javasolnám, hogy menj vissza a kezelőorvosodhoz aki felírta a Rexetint és jelezd neki, hogy ilyen mellékhatásai voltak a gyógyszernek és emiatt szeretnél váltani. Emiatt lehet és kell is szólni, gyakran előforduló eset, sok beteg vált a mellékhatások miatt gyógyszert. Fel fog írni egy másik szert és remélhetőleg annak kevésbé lesznek zavaróak a melléhatásai.
Azt semmiképpen nem javaslom, hogy a kezelőorvossal való egyeztetés nélkül elhagyd a gyógyszert, inkább beszéld meg vele ezt a problémát.
Jobbulást!
Szia!
Teljesen érthető, hogy elkeseredett vagy, az ilyesmi nagyon meg tudja viselni az embert. Tényleg beszéld meg az orvosoddal ezt a problémát, mert minél előbb lépsz, annál valószínűbb, hogy lehet segíteni a bajon. Ha meg az orvos nem foglalkozik veled, akkor keress másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!