Van valami hatásos tippetek lámpaláz ellen ami nektek is bevált?
Figyelt kérdés
a gyakorolj sokat, meg egyre jobb lesz hülyeségeket hagyjátok, olyan kell ami másnak is bevált, ha már van 1 prezentáció hónapokkal előtte parázok, izgulok hogy remegni fog a kezem/lábam elvörösödök, hangom remeg stb2018. jan. 31. 22:46
1/15 anonim válasza:
Hát pedig, ha nem akarsz valami nyugtatóhoz nyúlni, akkor csak az segíthet, ha jó sokat prezentálsz. Első körben mondjuk a család utána meg a barátok előtt. A vicces egyébként az egészben, hogy általában a hallgatóságot marhára nem érdeklik az unalmas prezik, szóval tök felesleges a para a prezentáló részéről
2/15 A kérdező kommentje:
hát igen, de azért mégis ott van az a el nem múló érzés, reflexből jön az egész és idegesitő, nyugtatót meg nem tudok csak úgy szerezni
2018. jan. 31. 23:28
3/15 anonim válasza:
Szoktak a népek citromfű teát (vagy kapszulát) benyomni, ha mennek vizsgázni vagy épp előadást tartanak, de szerintem nem túlságosan hatékony az sem ilyenkor. Gyakorolni vagy kerülni kell az ilyen helyzeteket.
4/15 anonim válasza:
A lámpalázat pedig csak úgy fogod legyőzni, ha minden feladatot megcsinálsz és a sikerélmény enyhít majd az izguláson, természetesen akkor, amikor már a feladatot csinálod. Az normális, hogy ha izgulsz előtte, csak ne vidd túlzásba, nem ezen múlik az életed. Mindig legyen nálad víz, szőlőcukor és valami szilárd étel is.
5/15 A kérdező kommentje:
béta blokkolókról hallottam még, azok esetleg hasznosak?
2018. febr. 1. 13:19
6/15 anonim válasza:
Igen, van egy ilyen hatása a béta blokkolóknak. De azért ez nem ilyen egyszerű, ha egyszerű lenne mindenki betolna egy béta blokkolót aztán bármilyen showra képes lenne.
7/15 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy nem ilyen egyszerű?
2018. febr. 1. 13:58
8/15 A kérdező kommentje:
utánaolvastam, sokan irják hogy használ meg csomó embernek felirja az orvos ha elmondja a problémáját, de számomra olyan fura, hogy 1 gyógyszertől igy elmúlik az összes tünet
2018. febr. 1. 15:19
9/15 anonim válasza:
10/15 anonim válasza:
Szándékosan nem akartam a béta blokkolót javasolni, hiszen az egy erős szívgyógyszer (mellékhatásként lenyugtat az tény). Okés mesterlövészek is használják, hogy lelassítsák vele a saját szívverésüket és az ne remegtesse a kezüket ...de te csak azért mert izgulsz, ha prezentálnod kell, ne szedjél már a szívgyógyszert.
Egyébként kardiológiára el kell menned, hogy ilyet felírjanak neked (és nem fognak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!