Propranopolt hogyan tudnék feliratni orvossal?
Erős szorongásom van kb 1 éve pánikrohamokkal kiegészítve, de idén el kell kezdenem az egyetemet és eléggé félek tőle. Járok pszichológushoz, vele probálom megoldani mentálisan a problémákat, de az elején szeretnék gyogyszerhez fordulni, hogy csökkentse a testi tüneteket, ezzel adva egy kis önbizalmat. A pszichológust meg fogom kérdezni errol, de elotte gondoltam tajekozodom kicsit. Szoval a propraopolt fel tudja irni haziorvos vagy hogy kéne?
Köszi
első, köszi azt én is láttam, de nincs szívproblémám..gondolom erre te is rájöttél..
második: frontin rám nincs semmilyen hatással sajnos
Mi ez a válasz hogy “nincs szívproblémám, gondolom erre te is rájöttél”?
Akkor meg miért akarsz szívgyógyszert. Te magad akarod a propanololt ember... jessszus mik vannak komolyan.
Adjon egy kis önbizalmat a szívgyógyszer? Talán ne mástól várj megoldást hanem kezd el építeni a saját önbizalmad és járj utána mitől pánikolsz, mit lehet ellene tenni stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!