Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet egy ilyenen túl...

Hogyan lehet egy ilyenen túl lépni?

Figyelt kérdés

26 leszek nemsokára, 20 évesen vagyis 19 és fél évesen kedztem el edzésre, járni crossfittre akkor még nem volt divat meg kettlebell edzésekre.

Annyira jol csináltam, egészen 2014ig, ügye, 2012ben kezdtem, hogy szerettem, lefogytam, megerősödtem.

2015 vagyis 2014 decemberében hagytam ugy abba, pénzhiány miatt, szüleim már nem fizették az edzést, illetve egyéb okok miatt depresszió stb.

2015től teljesen bezárkozva élek, nem mozdultam ki, vagyis alig, Tehát 22 éves korom óta egészen mostanáig, nem éltem ugymond, de teljesen nem éltem, nem dolgoztam, nem jártam suliba, nem szereztem szakmát, nem mentem sportolni. Egy lány tett padlóvá, aztán a szegénység, és miegymás plusszba rátett.

Tegnap voltam megint edzeni, mondanom sem kell, hogy nem bírtam, nem bírtam felemelni azt a sulyt amit korábban igen, nem birtam huzodzkodni, és stb és stb.

Ma este, mielőtt kiírtam ezt a kérdést, nagyon összetörtem megint lelkileg, sirtam stb.pedig fiú vagyok.

Itt vagyok 25 évesen szeptemberben leszek 26, tehát itt vagyok 25 évesen, és 3 évem, úgymond elveszett vagy odaveszett, és hogy nincs semmi, nem értem el semmit.

És akkor elgondolkoztam ma, hogy hát, ilyen apróságok miatt nem hagytam volna abba az edzést, meg a tanulást most lehetne életem, és versenyezhetnék is ami meg plussz önbizalmat adna.

És akkor minden elölről, ettől elgyengültem teljesen, hogy nem bírom, nem tudom elölről kezdeni, amit bmár egyszer elkedztem, mert elpocsékoltam több mint 3 és fél évet, és már nem tudom,. Pedig nagyon jol indult, 2013 ban 105kg voltam, aztán utána lettem 89 kg, most pedig megint vagyok vagyis több, 138 kg, tehát a sulyom is nem kicsit gyarapodott. És ugyérzem ezt már nem lehet mit csinálni, és jobb nem létezni, és ez megint visszatesz a depresszióba.

Nincsen ötletetek?

orvoshoz nincs pénzem elmenni, meg nem is tudna szerintem segiteni, az elceszett itthonlétet meg éveket, semmi nem hozza vissza. Én meg feladtam.

2018. jan. 30. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Szóval... építettél magadnak egy kis kupac szart a szoba közepére. De ahelyett, hogy kihordanád, és feltakarítanál utána, inkább még több szart teszel oda. Jövő ilyenkor még nagyobb lesz az a kupac, még nehezebb lesz nekilátni, és még több éved veszik oda, ebbe belegondoltál? Márpedig előbb-utóbb kihátrálnak mögüled a szüleid, nem fognak örökké eltartani egy felnőtt férfit.
2018. jan. 30. 23:46
 2/4 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk megszunok létezni? Csak az öngyilkossághoz meg nagy bátorság kell.,
2018. jan. 30. 23:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Az egész mentalitásoddal probléma van, aki 25 évesen azt írja fiú vagyok... az elég gáz. De tényleg... Jobb ha nem is nevezed magad férfinak.

Ebből 1 féleképpen tudsz kijönni. Barátok.

Pia, buli, csajok stb.

Biztos kövér lehetsz, de arra majd akkor gondolj, mikor már ki mered tenni a segged a házból ilyen formában is.

Sose egyél össze semmit. Ha húst eszel, ne egyél hozzá kenyeret, ha péksütit eszel, ne igyál hozzá kávét, ha joghurtot eszel azt egyél, önmagában semmilyen étel nem hízlal igazán.

Valamint a parasztok mielőtt elindulnak valahová leküldenek 1-2 felest. De nem többet :D Most ha hajlamos vagy rászokni az alkoholra, akkor inkább ne igyál, de ha mértéktartó vagy, akkor nyugodtan, indulás előtt 2 feles :D

Felszabadultabb leszel tőle az utcán, ki mered majd venni a fejed a homokból.

Ezután keress társaságot, írj rá régi haverokra, hogy mizu? Megiszunk valamit?

A sportot meg akkor kezdd el, ha már olyan szinten vagy, hogy igen, csinálom!!!

Jó ha a szüleidet, barátaidat is beavatod, ők majd hajtanak, ha fel akarnád adni.

Ha rendbehoztad ilyen téren az életedet keress munkát, és a pénzből adj haza a szüleidnek!!!

2018. jan. 31. 07:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ìgy voltam testépìtéssel, csinàltam öt évig utàna vàratlanul mentàlis beteg lettem. Most egy kis szülõi tàmogatàssal pròbàlok alap edzõi körülményeket kialakìtani én helyedbe nem feszengenék ezen,nem tudom crossfithez milyen felszerelések kellenek de valahogy nem tudnàl egy àltalànos edzési körülményeket kialakìtani( gondolom valami jutatàs kapsz) nem tudom hogy mennyire kell beszàllni az anyagi körülményekbe de tudsz spòrolni és van a szobàdba szabadhely akkor ott tudnàl edzeni otthon is. Vagy esetleg a szüleiddel megbeszéled megérteted velük hogy fontos neked ez és amikor nincsenek otthon ott is edzhetsz pròbàld meg minimanizàlni a költségeid. Ne forogj ebbe egész nap azzal csak magadnak àrtasz. Ez van de hidd el hogy csak te vagy ezzel ìgy. Légy erõs pròbàld meg a legtöbbet kihozzni helyzetbõl. Sok sikert.
2018. jan. 31. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!