Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alkoholra frontin?

Alkoholra frontin?

Figyelt kérdés
ittam három Drehert,de szeretnék aludni ahhoz meg frontin kéne,0,5 írt a doki hogy fél órával lefekvés elött be kell venni egyett,mi lesz ha a három sörre most beveszem?

2018. jan. 23. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Átkerülsz a szivárvány pónik és a csillám lámák dimenziójába
2018. jan. 23. 20:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Az tetszik is,de a beteg tájékoztatón az alkoholal bevenni tilos felirat,meg a légzés leállás annyira nem
2018. jan. 23. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Ijesztgetés. 4x annyi frontin + tömény után nulla probléma, és 50 kiló se vagyok. No para
2018. jan. 23. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Én pedig azt olvastam hogy az idióta kérdések rák keltőek most melyik lehet az igaz. Egyébként ha ez megnyugtat minden halál fulladásal végződik
2018. jan. 23. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
En ennyire siman beveszem, tobbre is, semmi bajom. Persze attol meg barkinek a legzese leallhat, de az enyem nem allt le :
2018. jan. 23. 22:40
 6/7 A kérdező kommentje:
én is túléltem minden gond nélkül annyi volt hogy mintha nem hatott volna,vagy nem annyira fura....nem a hatását kéne felerősítenie?
2018. jan. 24. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha beveszed a frontint és egyből rizsázol na az a nagy baj.Én reggel bevettem este ittam egy pohárka sört lefekvésnél bevettem a 2. tabit semmi bajom nem volt.Ha van olyan alkalom mikor tudod inni szeretnél azért jóval tabi bevétel után legyen.
2018. jan. 26. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!