Elfogyott a frontin, és elkeveredett a recept a postán, mit tudnék tenni (Budapest)?
Generalizált azorongásra szedem a Stimuloton nevű antidepresszánst, emellé nap 2mg frontint.
Otthonhagytam vidéken a receptet (régebb óta szedem már sajnos a feontint háziorvos által, mint ahogy maga a kezelés elkezdődött...), és nem jött meg ma sem a postán, és tegnap végleg kifogytam belőle.
Felhívtam a pszichiáterem, ő azt mondta, hogy csak csütörtök, péntek rendel próbáljam kikérni gyógyszertárból, hogy utólag odaadom a receptet de ez nyílván nem működik, de hirtelen nem is reagáltam, hogy akkor mit is csináljak.
Tegnap óta nem aludtam egy percet sem, nem tudom hol tudnék felirattatni.
Igen, tudom a gyógyszerfüggőség rossz, tisztában vagyok vele, le is akarok szokni, de az biztos, hogy nem így egyik napról a másikra megy.
Hol és hogyan tudnék irattatni itt Budapesten? Nem vagyok bejelentve házirovoshoz, kifogytam az ötletekből. Mivel alapvetően vényre szedem ismerőseim sincsenek akik tudnának adni, hogy kihúzzam csütörtökig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!