Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vagdosom magam és lesz alkalma...

Vagdosom magam és lesz alkalmassági vizsgálat 8-os vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindkettő alkaromon vannak és még a felkaromon is ha van ilyen szó mindkét kezemen plusz még a combomon is pár. Most mit tegyek? Légyszi ne mondjátok h gondolkozztam volna előbb mert amúgy js megbántam!

Most emiatt lehet az hogy nem megyek át az alkalmasságin esetleg szólnak a szüleimnek vagy valami szakembernek csak mert ezt nem szeretném :/

Előre is köszi az értelmes és segízőkéz válaszokat

2018. jan. 22. 20:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha TE nem akarsz kijönni ebből a helyzetből, akkor mi mondhatunk bármit. Csak nehogy eljuss arra a pontra, amikor túl mélyen vágod meg magad, mert onnan már más irányba is vezet az út.

Nem tudnál valami olyat csinálni, ami szintén megnyugtat, jó érzéssel tölt el, csak épp nem okoz fájdalmat meg nem látszik a nyoma? Sport, film, olvasás, barátnők. Annyi lehetőség van. De elsősorban akkor is egy pszichológus kellene.

2018. jan. 23. 08:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Tenni nagyon semmit se tudsz. Maximum valahogy kikerülöd a helyzetet. De engem jobban aggaszt, hogy nem akarsz segítséget kérni.
2018. jan. 23. 17:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Minek kérjek segítséget? Úgyis tudom h nem érne semmit és amúgyse tudnám elmondani egy idegennek a problémáimat ....
2018. jan. 24. 16:29
 14/14 A kérdező kommentje:

Na ide figyeljel! 1 nem vagy az te nekem senki h vedd a bátorságot h sértegessél vágod?

2 meg neked nm mindegy h én miben teszem fel a kérdésem te “szerencsétlen” 😂 am meg ha csak ilyen flegmán tudsz válaszolni nem értem minek vagy fenn egyátalán egy ilyen oldalon !

2018. jan. 24. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!