Vagdosom magam és lesz alkalmassági vizsgálat 8-os vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindkettő alkaromon vannak és még a felkaromon is ha van ilyen szó mindkét kezemen plusz még a combomon is pár. Most mit tegyek? Légyszi ne mondjátok h gondolkozztam volna előbb mert amúgy js megbántam!
Most emiatt lehet az hogy nem megyek át az alkalmasságin esetleg szólnak a szüleimnek vagy valami szakembernek csak mert ezt nem szeretném :/
Előre is köszi az értelmes és segízőkéz válaszokat
2018. jan. 22. 20:27
1/14 anonim válasza:
Fizikai alkalmassági vizsga lesz?
2/14 A kérdező kommentje:
Orvosi
2018. jan. 22. 20:43
3/14 anonim válasza:
Vegyél magadra hosszúújjú inget és nadrágot.
4/14 A kérdező kommentje:
De ha lesz vérnyomásmérés akkor hosszúújjúba megcsinálnák? Mert nm hinnem :/
2018. jan. 22. 20:46
5/14 anonim válasza:
Igen, látni fogják, de ezt bárki más is láthatja, ha nem takarod el magad. Nem akarok gonosz lenni, de ezen akkor kellett volna gondolkodnod, mielőtt belemártottad a bőrödbe.
6/14 anonim válasza:
Miért csináltad.. ? Biztosan szólnak az osztályfőnöködnek.. ha nagyon nem akarod, akkor egy opció van, hogy beteget jelentesz... testnevelés óran mit szoktál csinálni?
7/14 A kérdező kommentje:
Azért csinálom mert megnyugtat és nagyon jól esik :/ tudom nem kellett volna. Tesin meg pulcsiba vagyok és őszintén szólva nagyunk unom hogy 2 éve nem vehetek rövidujjút ... :(
2018. jan. 22. 20:55
9/14 A kérdező kommentje:
Soha de remélem nem is fog :$
2018. jan. 22. 20:59
10/14 anonim válasza:
Miért nem úgy kínzod magad hogy ne keljen takargatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!