Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Beképzelek dolgokat, ami...

Beképzelek dolgokat, ami miatt betegesen félek a sötétben, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Horrorfilmek miatt pláne, de mielőtt még megnéztem ilyesmit is hullákat láttam az ágy alatt, kéz érintését éreztem mikor a sötétben tapogatóztam.

Nem tudok aludni, csak világosban, és sosem egyedül... párommal alszom, egyedül nem merek. Ha felriadok álmomból (sokszor megesik) nem merek kibújni a takaróm alól.

21 éves lány vagyok, nem kisgyerek... de nem szűnik ez nálam. Kiskoromban is már betegesen féltem a saját képzeletem miatt.

Valamint világos szobából nem merek sötét helyiségbe nézni.

2018. jan. 20. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi: De egyszerűen túl jó dolgod van,. az ember akkor fél képzelt dolgoktól ha nincs igazi gondja. Ezt magamról tudom.
2018. jan. 20. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
" betegesen " Ez a kulcsszo. Ha valami beteges akkor szakemberes segitség kell. Te is tudod!!!!
2018. jan. 20. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:

A félelmek mechanizmusa:

https://www.youtube.com/watch?v=vzGIQczkwwo&t=564s

Megoldása is van.

2018. jan. 20. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy jó pszichológus kellene neked, aki segítene a rossz gondolataidat pozitív irányba terelni. Meg kell tanulnod relaxálni, és az ilyen számodra félelmetes helyzeteket feloldani.
2018. jan. 20. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy én sem a választ írom le, mindössze annyit, hogy nem vagy egyedül a problémáddal, nekem is ugyan ez van, csak világosban merek aludni...nekem szerintem a gyerekkori szorongásaim az okai, mert volt egy idő, amikor pl meg mertem nézni horror filmeket, most már nem.Nézz te is magadba, a multadba...próbáld megfejteni az okát.
2018. jan. 21. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!