Milyen betegség az ha valaki halott emberekról ír verseket?
Maga a vers teljesen oké, emlékszem, az egyik legjobb tinikori versem arról szólt hogy 2 hulla várakozik boncolásra és az egyik szerelmes a másikba :D
A hazudozás viszont nem túl jó dolog.
úgy szokott lenni,hogy változik a hangulatom tehát egyszer fent utána lent.De olyankor megváltozik a hangulatommal együtt a véleményem meg minden.Mittudomén jó kedvembe szeretem a Bélát de mikor szar kedvembe vagyok azt kívánom hogy rohadjon meg Béla.Magyarul Bélát szeretem és utálom 5 percenként váltakozva.Akkor nem szeretek egyedül lenni,egyedül elmenni valahová mert magányosak érzem magam.Társaságba nem szeretem ha annyira nem szólnak hozzám mert olyan mintha utálnának.Ha valakinek elmondok egy titkot akkor ha olyan kedvem van rögtön azt hiszem,hogy elmondja mndenkinek ,továbbadja stb...
akkor stresszhelyzetben szoktak ilyen rohamaim lenni mintha más lennék,tehát nem én lennék én(?) és remegek olyankor,meg nm tudok rendesen beszélni meg ilyenek
Jó kedvembe körbeutaznám a földet,vennék a hajléktalanoknak házat tök happy vagyok olyankor.Mikor meg rám tör a rrossz hangulat akkor azt kívánom hogy b..n meg mindenki köztük én is meg stb stb
Szoval ez a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!