Valaki segítsen! . Kérem. Mit tegyek?
Kezdjük ott, hogy az egy jó jel, hogy felismered a problémát és segítséget kérsz. A legtöbb öngyilkos gondolatokkal foglalkozó ember nem meghalni akar, hanem csak nem akar többet szenvedni.
Neked kell elhatároznod magadban, hogy valóban csak a halál a kiút, vagy képes vagy magadat felszívni és megszüntetni a problémáidat. Utóbbi hidd el, sokkal egyszerűbb. De ahhoz el kell fogadnod azt, hogy nem lehetsz 100%ig problémamentes. Senkinek sem tökéletes az élete és ezt meg kell tanulni kezelni, feldolgozni.
Nem tudom hány éves lehetsz, de ha tudsz, keress magadnak egy munkát - nem baj, ha nem értesz semmihez, menj el gyárba, árufeltöltőnek bárhova, ahova felvesznek. Le fogja foglalni az agyad. Keress valami hobbit is, a sport pl. jó ötlet, de ne vidd azt se túlzásba. Vigyél az életedbe egy rendszert, amihez mindenáron kényszerítsd magad. Igenis kelj fel 7kor, akkor is ha legszívesebben egész nap az ágyban sírnál. Reggelizz egy egészségeset, menj le kocogni, zuhanyozz egy jót, menj el dolgozni, ebédelj, egyél olyanokat, amiket imádsz, este egy jó film mellett vacsorázz meg és irány az ágy legkésőbb 10kor.
Drukkolok neked, hogy elhidd, van kiút <3
2-es leírta, mit tegyél.
Azon kívül, hogy innen távolról max. mi is sajnálunk, az rajtad nem segít. Tudom, hogy szar így élni, de mindenki saját életének a kovácsa. Ha jársz orvoshoz, előbb-utóbb csak lesz hatása. Ne akarj meghalni, mert az csak a gyávák megoldása.
6-os vagyok.
Azért az kemény, hogy mindenkit lepontozol, ebben a kategóriában aki komolyan kétségbe van esve, nem szokott pontozgatni.
Komolytalan vagy ezek után. Sok sikert az életben! Én kiszálltam a jótanácsok adásából.
8! Hidd el, tapasztalat. Nem szoktak pontozgatni, főleg ilyen témában. Legalábbis nem ilyen gyorsan és ilyen durván. Én is megkaptam a 0-t. :)
Itt szoktam válaszolni a legtöbbször, mert nekem is van mentális betegségem, mindig segítek, ha tudok, de ez így elég fura.
1-es miért nulla például?
Na tényleg nem írok már! További szép napot kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!