Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális hogy ennyire félek...

Normális hogy ennyire félek az autóktól meg a vezetéstől?

Figyelt kérdés
Még van idő a jogsiig, de már most nagyon félek, mert elképzelni sem tudom hogy hogy fogom én ezt megcsinálni. Attól félek hogy mondjuk egy apró mozdulat egy kisebb kanyarnál és egyből átsodródok a szembejövő sávba, vagy ilyesmi. Meg ha már egy embert meglátok a járdán (mikor valaki más vezet) egyből arra gondolok hogy kisétál az útra vagy ilyesmi, még jobban kijön ez mikor állatokat látok, tuti hogyha én vezetnék egyből satu... Nagyon reménytelen lennék? Nem lehet valahogy fejleszteni ezt a "képességet"(vagy hogy fogalmazzak)?
2010. jún. 5. 00:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, ha már eleve ennyire félsz tőle, ne is kezd el. Mint írod van még időd, akkor halaszd el, nem te vagy az első és sem az utolsó aki nem vezet kocsit.
2010. jún. 5. 00:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyén hangzik a tanács, de szerezzél be autóvezetős játékokat számítógépre, hozzá kormányt, és próbáld ki magad ezeken, teljes biztonságérzettel. Még soha senkinek nem tanácsoltam, hogy szerezzen játékprogramot a gépére, de lehet, hogy neked ez kell. Ez egy szimulátor, a pilótaképzésben is használnak ilyeneket.
2010. jún. 5. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!