A Rivotril hatása? Írjon aki tapasztalt! Köszönöm! Tünetek tompítása, álbetegség?
Én nem vagyok orvos, de nagyon hasonlók a tüneteid azokhoz, amik nekem voltak 2015 kora nyártól őszig, majd aztán jött a pánikbetegség. Konkrétan:
- nem tudtam elaludni (régebben ébredés nélkül aludtam) a Rivotrillal meg legalább egyszer felébredtem mindig
- altatóval aludtam, de mikor már közel volt a pánik, akkor 10 percenként ébredtem fel, majd visszahúzott az altató
- az előző kettő mellett folyamatosan jelentek meg a fizikai tünetek: égett a gyomrom, volt hogy köhögő rohamaim voltak, bevettem egy Rilexet és a köhögőroham 1 másodperc alatt elmúlt, a végén már nyomott a mellkasom
Rivotril helyett ajánlom, hogy derítsd ki, hogy mi az amitől szorongsz (valószínűleg lehet tudod is) és nézz szembe vele. Ha nem tudsz (bár gyávának fog hangzani), akkor kerüld el azt a szituációt egy darabig, amíg meg nem tanulod kezelni... még mielőtt ki nem alakul a pánik, aztán még az otthonodat se biztos, hogy el mered hagyni... és aztán jön a feketeleves pszichátria gyógyszerek összevisszasága, ami legalább 1 évre szétk*rja az agyad... pedig vannak megfelelő gyógynövények is már a gyógyszerek helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!