Akik ritalin, rivotrol, tramadol vagy kodein függők, azok hogy jutottak idáig? Meséljetek!
Szia!
Ritalint, tramadolt, nem próbáltam.
A rivót használom néha, mert szeretem a hatását. Ellazít, nyugtat, és feldob. Sokkal felszabadultabb, és motiváltabb leszek tőle. Rá lehet szokni, de ha az embernek van egy minimális önkontrollja akkor nem vészes.
A kodeint próbáltam már párszor, ahhoz képest, mennyire hypeolják Amerikában, nekem csalódás volt. Nem volt éppen rossz, olyan, mint egy kellemes forró fürdő. Csak a hype miatt többre számítottam. Egyébként elég erős szedatív&altató hatása van a kodeinnek, engem ez zavart egy kicsit.
Nekem pszichiáter írta fel a Rivotrilt, s igen gyorsan a napi 2, majd 3, majd még több mg/nap adagnál tartottam. Voltam olyan ostoba, hogy elhittem azt a maszlagot, miszerint ez korszerű gyógyszer, kevés mellékhatással, és a többi BIZONYÍTATLAN pszichiátriai áltudományos maszlagot is bevettem.
Jelenleg magamnak végzem a Rivotril elvonást; sajnos pszichiáter írta fel, 15 éve napi 2 mg-ot, vagy többet szedek. Most jöttem rá, hogy a pszichiátria teljes félrevezetés és zsákutca.
Senkinek nem ajánlom, az elvonási tünetek rettenetesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!