Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Depressziós vagyok évek óta.Hol jobban hol kevésbé.mostanàba meg 10 órákat alszom és àllandóan tudnâk aludni.lenne most egy munkahely,de félek,hogy ott is mindig álmos lennék.plussz meg szociális fobiàm is van ami nagyon korlàtoz ebben.attól is félek,hogy mivel koncentràciózavarral is jàr az àllandó hangulatingadozàs. Gyógyszereket is szedek.Antidepit meg hangulatstabilizàlot és nyugtatót.Nagyon elnyomnak.Dolgozni meg muszáj lenne,mert ezzel nem szàzalékolnak le.Szóval félek és elegem van.2018. jan. 11. 06:42
1/1 anonim válasza:
Kéne keresned valami olyan tevékenységet, ami örömet okoz. Kerülni a negatív gondolatokat. Az önértékeléseden javítana, ha valamiben eredményeket tudnál felmutatni.
Voltam padló, és egy ismerősöm tanácsára elmentem reiki kezelésre. Ez tk. egy olyan beszélgetéssel kezdődött, ami felért egy pszichiáteri kezeléssel.
Ezek után kerestem olyan vezetett meditációkat, amik segítettek.
Szóval, önmagad tehetsz legtöbbet, hogy kilábalj ebből a nehéz helyzetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!