Miért szoktam rendszeresen különösebb ok nélkül sírni?
Sziasztok! 15 éves lány vagyok. Sokszor megesik, hogy olyanok miatt kezdek el sírni, ami nem is bánt meg. Pl. Anya nem úgy válaszol valamire ahogy én szeretném(pl. idegesen) És akkor rám jön a sírás. Csendben elvonulok a szobámba és sírdogálok... halkan, hogy ne vegye senki észre. Egy barátnőmre ugyan ilyen síróroham jött rá a zenesuliban (ő is 15 éves) és elmondott ezzel kapcsolatban egy csomó dolgot amik teljesen megegyeztek velem. Kicsit örültem, hogy nem csak én vagyok ilyen.
Persze lehet azt mondani, hogy ilyenkor jön ki a sok felgyülemlett feszültség, de közben nem gondolok semmire. Mi lehet az oka?
Köszi a választ! :)
Igazából a legjobban az zavar, hogy még arra is kell ügyelnem,hogy ne vegye észre senki, mert a szüleimmel nincs olyan közvetlen viszonyom, hogy megtudjam beszélni a gondjaimat, meg egyébként is elég visszahízódó vagyok, nem szeretem a problémáimat mással megosztani.
Köszi a választ! :)
Hát igen, sajnos elég nehezen nyílok meg másoknak. Egy ember van akiben megbízok, egy másodunoka-tesóm (ő a legjobb barátnőm), de vele csak két hónaponta tudok személyesen beszélni. :(
XD Hát igen, nem szokásom verekedni és nem is szándékozom elveretni magam :P
Amúgy tényleg, most jut eszembe: érdekes, hogy mikor meg nagyon fáj valami, meg sem mukkanok, talán pár könnycsepp a szenvedéstől, de 5 másodperc múlva megyek tovább, mint ha mi sem történt volna xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!