Ki tapasztalt már pszichotikus állapotot?
Nekem még nincs pontos diagnózisom, azonban érdekelne azoknak a véleménye (akár privátban is folytathatunk eszmecserét), akiket már diagnosztizáltak pszichotikus zavarral, vagy megtapasztaltak néhány pszichotikus epizódot.
Az én történetem egy mondhati súlyosabb fokú testképzavarral kezdődött, önbizalomhiány, megfelelési kényszer, időnként rohamszerű szorongás, pánik, hipochondria, végül paranoia. Örülnék, ha akadna itt olyan, aki szívesen megosztaná a saját történetét az epizódjaival együtt.
Szia! Nekem anno volt egy pszichózisom, bár később tudtam meg, hogy az volt, mert nem emlékeztem rá. Igaz, kaptam utána csomó gyógyszert. Sőt, most esik le, hogy rám még Tündérhegyen akartak antipszichotikumot tukmálni.
Nekem is evészavarral kezdődött egyébként, és hasonló problémáim voltak,mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!